Van der Aalst Bouw & Advies

Jeroen van der Aalst

Jeroen van der Aalst
 ‘Als ondernemer moet je klantvriendelijk zijn, je afspraken nakomen en flexibel zijn’.  
Jeroen van der Aalst.

Jeroen van der Aalst wist altijd al dat hij voor zichzelf wilde beginnen, hij heeft namelijk een groot aantal familieleden die ook een eigen onderneming hebben. Na een aantal jaar voor een baas gewerkt te hebben kwam zijn droom eerder uit dan verwacht en is hij op dit moment al bijna 2 jaar actief met Van der Aalst Bouw & Advies .

Van der Aalst Bouw & Advies onderscheid zich van de grotere bouwbedrijven door de communicatielijnen kort te houden. Als je een opdracht bij hem uitzet dan heb je contact met Jeroen en hij voert de opdracht van het begin tot het einde zelf uit. Er zijn namelijk geen belangrijkste activiteiten binnen het bedrijf. Alles wat te maken heeft met bouwwerkzaamheden kan gerealiseerd worden.

Er wordt nauw samengewerkt met andere ondernemers uit de regio. Deze ondernemers hebben ieder hun specialiteit, dus als er een grootschalig project op touw wordt gezet dan huren ze elkaar in. Bij de vraag naar welke eigenschappen je als ondernemer moet bezitten heeft Jeroen zijn antwoord meteen klaar. ‘Je moet klantvriendelijk zijn, je afspraken nakomen en flexibel zijn in uren’.  Natuurlijk heeft Jeroen ook de nodige opleidingen en cursussen afgrond en is nog steeds bezig om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Advertentie Jeroen versie 1

 

 

 

 

Aalst_verbouwen_eersel

Back to Top